Komentáře


Přidat nový komentář:
Vaše jméno:
Váš e-mail:
Antispam ověření:
Dnes je který den v týdnu ? (např. pondělí)
Nadpis komentáře:
Komentář:
 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Líp by to neřekl ani výrobce, (Neovce, 29.06.2016 19:00) celé vlákno | reagovat
Tento chvalozpěv na mašinku mi připomíná názor pětiletého kloučka, který drží mašinku poprvé v ruce a rozhodně ne recenzi. Kdyby ta mašinka byla opravdu tak úžasná, jak se tu píše, to by bylo :)

Re: Líp by to neřekl ani výrobce, (Karel Brejša, 30.06.2016 20:18) celé vlákno | reagovat
Vážený pane, stavím si lokomotivy ve velikosti N už dost dlouho a samozřejmě modelařím přes všechny měřítka už 45 let. posledních několik let si stavím parní lokomotivy ČSD a kromě mě je používá i několik modelářů z celé Republiky. Takže jestli si myslíte, že pojezdům a lokomotivám nerozumím, to je mi Vás opravdu líto. Z řad už postavených parních lokomotiv např.456.0,423.0,555.0a3,387.0,556.0,a nyní pracuji na 498.0. O motorových se ani nebudu rozepisovat.
To se nevytahuji, to konstatuji. Co jste postavil vy?
Měl jste někdy pojezd a dvojkolí rozebrané a třeba jste si v eN-ku soustružil drážky pro bandáže? Myslím, že si ani nedovedete představit, co to obnáší, ale jak vidím, kritika, ta Vám jde.
Takže až něco vyrobíte, můžeme se sejít a své výrobky si navzájem představit a potom bych si dovolil i já možná několik poznámek k Vašim výtvorům. Ale takto se mi to zdá velmi přízemní a prostoduché. Když budete mít chvilku, napište, ať i ostatní zde vědí, co už jste v modelařině dokázal.
S pozdravem Karel Brejša