Komentáře

Komentáře k článku: Malé modelové kolejiště N

Přidat nový komentář:
Vaše jméno:
Váš e-mail:
Antispam ověření:
Dnes je který den v týdnu ? (např. pondělí)
Nadpis komentáře:
Komentář:
 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

Moc pěkné, (Václav, 25.08.2020 16:59) celé vlákno | reagovat
Zdravím.
Také jsem se po dlouhých letech rozhodl, že si na stará kolena splním dětský sen.Vydal jsem se směrem jako vy,ale tak pěkné to nemám.Opravdu moc hezké kolejiště. Blahopřeji.

Re: Moc pěkné, (Pavel Kratochvíl, 28.09.2020 20:44) celé vlákno | reagovat
Také Vás zdravím a hlavně Vám srdečně blahopřeji, že jste si také splnil dětský sen. Je to krásný pocit, že :-D a děkuji za hodnocení.

Re: Re: Moc pěkné, (Václav, 29.09.2020 09:17) celé vlákno | reagovat
Jak jste pokročil s provozem té parní lokomotivy? Uvažuji také o nějaké páře, ale 5 náprav je asi hodně.

Re: Re: Re: Moc pěkné, (Pavel Kratochvíl, 30.09.2020 21:06) celé vlákno | reagovat
Jak jsem pokročil? No kupodivu jsem jí hned vrátil :-). V obchodě nebyl žádný problém, Martin video viděl. Takže jsem čekal na novou BR 012 (DB). Dorazila, ale při zkoušce v obchodě na testovací koleji dělala šílenou neplechu, asi vadný lokodekodér. Takže jsem odjel bez ní a čekám na jinou... holt smůla, není to poprvé :-D, takže jsem v klidu.
Jinak 5 spřažených náprav je na radius 192mm je moc, ty střední nápravy snadno vyskočí při jakékoliv nerovnosti koleje...prostě je to na vetší rádiusy. Ale tažná síla byla mizerná, dva osobáky do stoupání je maximum. Se třemi se zastavila a tendr prokluzoval. Škoda, je to pěkný kousek....ale né pro mé potřeby. Snad 012 bude na tom podstatně lépe, resp. bez problémů. Tuším, že tažná síla taky nebude žádná sláva....uvidím. Možná i dám video na YT...

Re: Re: Re: Re: Moc pěkné, (Václav, 01.10.2020 20:04) celé vlákno | reagovat
Video určitě dejte, sleduju Vás jak ostříž :).Kdyby jste byl z okolí Č.Budějovic asi bych i otravoval s prosbou o radu nebo inspiraci.Mějte se.

Re: Re: Re: Re: Re: Moc pěkné, (Pavel Kratochvíl, 02.10.2020 09:53) celé vlákno | reagovat
Tak, že mě sledujete na YT, je super :-D...nemám tam toho zase tolik. Pokusím se tam dát tu 012 až přijde... i se zvukem.
Jinak jsem z Berouna....ale pokud se domníváte, že jsem někdo, kdo by mohl druhým radit :-D... já si to nemyslím. Jsou jistě mnohem větší kapacity v oboru. Pokud chcete něco probrat, tak mi napište na e-mail

:-)