Komentáře

Komentáře k článku: Noch kolejiště Colorado N

Přidat nový komentář:
Vaše jméno:
Váš e-mail:
Antispam ověření:
Dnes je který den v týdnu ? (např. pondělí)
Nadpis komentáře:
Komentář:
 Zobrazit komentáře: podle času

hezký, (LolikCZ, 08.02.2021 19:40) celé vlákno | reagovat
kolejiště jse mi moc líbí n bych si ale v životě nevybral pracuji s h0 jinak supr obchod mám od tud roco geoline rozšíření.

Dobrý, (Filip, 13.11.2013 20:16) celé vlákno | reagovat
Reknu ti, že máš fakt fajn kolejiště, mně je jedenáct a mam taky jedno. Ale já ho mám teda na dřevěným podkladu a to mně příde lepší, protože sem taky měl plastový a to bylo nic moc (nic na něj nešlo přilepit). Jinak já mám teda TT, a celý sem to dělal sám (kromě el. rozvodů, s těma mi pomohl brácha)

Pěkné, (Martin, 30.01.2013 11:13) celé vlákno | reagovat
Milý Kubo máš to moc pěkné a ve věku deseti let o kterých se zmiňuješ na konci popisu svého kolejiště by to lépe nezvládl ani Karel!!!

Pěkné ? Opravdu?, (Karel, 22.10.2013 18:53) celé vlákno | reagovat
Ve věku deseti let jsem žádné kolejiště neměl. Ve věku dvanácti let jsem ale už s kladívkem v jedné ruce a pilkou v druhé postavil své první kolejiště. Na překližce 8 mm (sehnal tatínek), 180x100 cm. Stoupání - sololit ručně vyřezávaný plátkem pilky, špalíčky, atd... Plastové polotovary kolejišť se tehdy neprodávaly, tak jsme měli šanci se naučit pracovat s klasickými materiály, řezat, měřit, pilovat, brousit, leccos co se nepovedlo vzteky rozšlapat a začít znovu. Nelituji toho, že tato plastová čínská hrůza tehdy neexistovala. Ahoj, Karel


To teda ne!, (Karel, 29.01.2013 22:05) celé vlákno | reagovat
Tak do něčeho takového bych nikdy nešel. Tahle plastová konfekce (zajisté z Číny - jak jinak) je natolik odpuzující, že jde maximálně pouze o hračku pro děti. Nemám na mysli jen to šílené "nádraží" neodpovídající vůbec skutečnosti (nemožnost přejet z koleje na kolej), bez jakéhokoliv náznaku skutečnosti. Žádná vůně dřeva, jen plast, plast, a plast. A ve finále vláčkodráha, nesmysl, který nemá s modelovou železnicí pranic společného. Za nehorázné peníze paskvil, který zahraniční prodejci velmi rádi nabízejí svým "rádobymodelářům", zdegenerovaným moderními postupy, konzumním přístupem, kteří neumí vzít do ruky kladívko a pilku, svidřík ani rašpli. Toto snad proboha není náš případ, naše české ručičky přece dokáží mnohem víc, na obyčejné dřevotřísce vznikají krásná malá kolejiště.

půjde rozšířit, (Střelec, 05.04.2012 12:48) celé vlákno | reagovat
Tohle kolejiště vypadá jako dobrý základ a časem půjde ještě rozšířit - mezi skladovou kolej a trať se dá vestavět ještě odstavná kolej, do tunelu se možná vejde výhybna, nebo alespoň dvě odstavné koleje (viz "logika kruhu" Milana Ferdiána na diskuze.modely.biz). U "hospody" vzadu nahoře by mohla být malá "bouda" zastávky. Pro začátek by ale nezačkodilo opticky oddělit kolej širé tratě vepředu od areálu stanice za ní, nejspíš pruhem nějaké huňatější trávy.