Novinky pro tvorbu krajiny

Něco málo od hlavních českých výrobců krajinných doplňků

Říkám to pořád, že na foliáže pana Poláka a Buchtely se němečtí výrobci kvalitou, věrohodností a nakonec ani cenou nemůžou nikdy dotáhnout. Němci si prý častěji krajinný výsek koupí a vloží ho jen do kolejiště, naši modeláři si krajinu raději sami vyrobí. Některé věci, ale jen tak nezmákne nikdo.

Nová řada foliáží firmy Model Scene nazvaná MINISCENE dokazuje, kam až se dá v napodobení skutečnosti zajít. Jistě je to drahé, ale je to překrásné. Tyto produkty byly panem Buchtelou původně dodávány pouze na německý trh. Nyní je naše firma nabízí i našim modelářům. První testovací kousek s názvem Prameniště najdete v naší nabídce pod kódem F801.

Mini scéna "Prameniště" je doplněna padlými kmeny s lišejníkem, náletovými smrčky, kapradinami z laser cutu a kameny pokrytými mechem. Potěšte své oko několika fotkami.

Další nádherná věc, které se mi teď poprvé dostala do ruky je 15 cm vysoká lípa firmy JM modelová železnice pana Mrovce. Nedokážu to tak vyfotit, aby to ohromilo jako ve skutečnosti, ale podívejte se na detail kmene se trukturou kůry, rozložení větvoví a strukturu foliáže s listím. Stromky co mi přišly na sklad minulý týden byly hned prodány. Každý, kdo lípu na prodejně viděl si ji hned odnesl :-)

Poslední zprávička se týká firmy Polák model. Manželé Polákovi začínají s výrobou stromků. Je to zase trochu něco jiného, takže je brzy uvidíte v naší nabídce.

 

 

Celkem 0 komentářů Komentovat