Novinky říjen 2020

Novinky říjen 2020

ROCO - Zde si můžete prohlédnout tři nová instruktážní videa, jak nakládat s ovládáním jeřábu EDK, který je nyní na trhu v německé a rakouské verzi. Modrá barva je plánována na rok 21/22, pokud se bude dobře prodávat.

 

Tutorial 1 https://www.youtube.com/watch?v=p9Ch02P8_OI

Tutorial 2 https://www.youtube.com/watch?v=B5uj0CoQbB0

Tutorial 3 https://www.youtube.com/watch?v=azxNPDaaIV4

JJ3D - N-kaři si jistě už všimli a mnozí už mají dokonce doma stavebnice návěstidel výrobce JJ3D. Nově jsou v naší nabídce i stavebnice přejezdových výstražníků. Ty první dva typu CCCP se bohužel z technických důvodů nakonec dodávat nebudou.

Ač je výrobce enkař, přinesl mi ukázat i sestavené návěstidlo v měřítku H0. Snažil jsem se ho trochu nafotit, aby jste si mohli udělat představu, jak dokonalá je to práce. Doufám, že se mi ho podaří přemluvit, aby zahájil výrobu stavebnic i v tomto měřítku.

Roco/Fleischmann - Jako jedna z mála firem letos vydává Roco a Fleischmann podzimní katalog nových modelů a zárověň jako první představuje několik novinek na rok 2021. V měřítku N zase nic nového z našich končin, ale to se dalo čekat. Roco, ale nabízí hned na leden další verzi motoráčku M152/810, tentokrát v Najbrtu i s přípojným vozem. Obrázek je zatím fotomontáž, tak uvídíme jak bude nakonec kombinace Najbrt I. a II. vypadat.

Busch - Ani jsme si toho možná nestačili všimnout, ale zima se blíží. Firmy přicházejí se zimními speciály. Tady je aktuální od Busche Busch zimní novinky 2020


a tady zimní novinky od Nocha včetně adventních kalendářů na tento rok Noch - zimní novinky 2020

Všechny novinkové katalogy 2020 najdete zde Novinky 2020

 

Spielwarenmesse 2021 in Nuremberg - Včera přišla zpráva, že poprvé za dobu konání veletrhů v Norimberku, nebude v lednovém termínu, ale kvůli koronaviru přesunut na letní termín. Ten bude teprve upřesněn.

Pokud výrobci budou avizovat novinky začátkem roku, zřejmě se tam už v jeho polovině nebude nikomu moc chít vystavovat, ale uvidíme. Doba je zlá :-)

Celkem 0 komentářů Komentovat
aktuálně
je pro vás připraveno 27406 položek,
z toho 4730 položek
je skladem
(od 82 výrobců)
novinky
slevy / akce