Novinky leden

Co je nového v lednu

A.C.M.E.

Konečně věrohodný termín k dodání modelu elektrické lokomotivy 150 209-5. Firma ho bude distribuovat od úterý 19.1.2017. Zhruba do dvou dnů by zásilka měla být u nás.

ROCO - FLeischmann


Jistě jste si všimli, že už v prosinci nebyly zvěřejěny zlevněné položky, které každý měsíc v posledních letech dávaly firmy Roco a Fleischmann vždy kolem osmého do výprodeje. V prosinci sice ještě nějaký seznam byl, ale objevilo se v něm pouze pár absolutně nezajímavých položek, takže jsme ho ani nezvěřejňovali. Teď v lednu už nepřišlo vůbec nic, takže to vypadá, že se oba výrobci budou striktně držet nové strategie, nevyrábět velké série a uspokojit pouze předobjednané počty.

Čekat, že se nějaký zajímavý tuzemský model dostane později do výrpodeje už nebude mít smysl a mohl by být vyprodán dříve než si ho stačíte objednat. Proto jsou předobjednávky dobrým nástrojem k rezervaci modelů.

 

Dobrá zpráva přišla od pana Bartáka - KB Model

Ke konci roku rozšířil strojový park, takže by mělo dojít k výraznému zkrácení dodacích lhůt, které už ve druhé polovině roku 2016 byly dlohé i několik měsíců.

Tady je ochutnávka dvou zatím letošních novinek

http://www.kb-model.eu/fotky12928/soubory_pdf/NEW_2017_01_zast_KkStB.pdf
http://www.kb-model.eu/fotky12928/soubory_pdf/NEW_2017_02_etenit_3D.pdf

a aktuální katalog ke stažení

http://www.kb-model.eu/fotky12928/soubory_pdf/Kat_2017_12_01_CZ.pdf

 

Celkem 0 komentářů Komentovat