19. Týden - Novinky ze světa modelové železnice

Aktualizace 12.5.2012

Sikulové s.r.o. - Možná jste si už všimli v naší nabídce nových produktů této zajímavé firmy za Zlína. Její majitelé připravovali výrobu několika pěkných staveb k modelové železnici v podstatě potají, a teprve když bylo vše hotové a vybráni obchodní zástupci pro jednotlivé regiony, se vším vyšli na veřejnost :-)

My jsme se stali zástupcem pro Středočeský kraj. První modely by měly být dostupné ve druhé polovině května.

Co je na této "nové" firmě ve světě modelové železnice tak zajímavého. Především asi nasazení, se kterým se pustili do práce. Před započetím výroby si důkladně zmapovali trh a kromě zatím známých stavbiček, které svou kvalitou dosahují v pohodě kvalit Bushe nebo Fallera, připravují už iněkolik modelů lokomotiv a vagonků. Jejich lasery jsou na profesionální úrovni, takže stavebnice pasují přesně do sebe a nic se nemusí kitovat. Jednotlivé díly nejsou nijak opálené a zašpiněné od laseru.

Pár připravovaných modelů můžete zatím vidět na obrázcích níže.

ROCO - Pokud by jste měli zájem o výrobu Taurusu s tímto fotbalovým potiskem, dejte nám vědět. Čím více se sejde zájemců, tím větší bude šance, že Roco mašinku vyrobí.

Kuehn - Problém s Brejlovci od firmy Kuehn se už začímá řešit. Kuehn nechal vyrobit úplně nové podvozky na všechny typy Brejlovců a tím se snížila jejich finální rychlost a podstatně zlepšily jízní vlastnosti. Skladem máme zatím tyto dva typy KU 33315 478.3089 - ČSD a KU 33317 478.3161 - ČSD. Další variace budou brzy následovat.

Zákazníci, kteří mají Brejlovce u nás na reklamaci budou informování, jakmile dorazí varianta, kterou nám dali do reklamace.

Ti, kteří s modelem problém nemají, ale v budoucnu by nastal, budou mít možnost zaslat model k nám, a my vyměníme podvozky za nové.

Celkem 0 komentářů Komentovat