Aktuality ze světa modelové železnice

Krátké zprávy 17.5.2011

ROCO - Zamračená - Výrobní termín této dlouho očekávané lokomotivy byl dnes konečně stanoven. Dodání obou verzí a jejich první prezentace budou vúnoru příštího roku na veletrhu v Norimberku. Na trhu by se měly s jistotou objevit v 8. týdnu roku 2012.

Start set s ČSD parní lokomotivou 365.4 a 4 osobními vozy je znovu v plánu firmy Roco na konec tohoto roku.

Fleischmann - BR 555 ČSD ve velikosti N byla stažena z výrobního plánu z důvodu malého zájmu českých modelářů. Avizované nákladní vozy budou vyrobeny v určených termínech.

Herpa - Model škody MB 1000 plánovaný na květen tohoto roku se zatím odkládá. Místo něj bude vyroben avizovaný vojenský GAZ.

MTBBUS - Výroba prvních profesionálních modelů lokomotiv v Čechách spěje do cíle. JIž brzy se v naší nabídce objeví několik TT modelů brejlovců trojkové řady od firmy MTBBUS.

Nová anketa - Pokud Vám chybí ve sbírce profi model jedné z lokomotiv nebo motorových vozů, které jsou uvedeny v nové anketě, neváhejte ho svým hlasem podpořit. Je velice pravděpodobně, že se jeden vítez z motoráků a jedna pára stanou předlohou k novému modelu od renomovaného výrobce na rok 2013.

 

Re: BardotkaMartin Valter
Dobrý den, zatím mám zprávy o tom , že by měli být během několika dnů...
BardotkaJouda
Co je pravdy na tom, ze Bardotka od MTBBUS bude jiz pred vanoci?
Celkem 2 komentáře, poslední 30.05.2011 17:59 Komentovat