Návod k umístění vlastních fotografií

Každý kdo se chce pochlubit vlastní prací může přidat do této sekce obrazky ze svého kolejiště, dioramatu nebo přestaveb, patiny atd.

Postup je jednoduchý. Stačí se přihlásit (pokud již jste registrováni jako uživatel) a zadat "přidat nový článek". Po té se Vám otevře editační okno.

V editačním okně nastavíte název Vašeho kolejiště do okénka "název" a napíšete krátký popis do většího okénka "popis", který se zobrazí i v seznamu všech článků jako kratší upoutávka na Vaše dílo a do posiedního největšího okna "obsah", můžete napsat cokoli Vás napadne a má to vaztah k Vašemu dílku :-). Text v tomto okně se dá upravovat pomocí tučného písma atd.

Pokud budete mít pocit, že jste napsali co jste chtěli (nebo nepište klidně nic), klikněte na tlačítko "přidat článek". Po té se Vám pohled na ediaci rozšíří o přidávání obrázků.

Kliknete-li na "obrázek", můžete vkládat obrázky. Nejlépe ve formátu JPEG do velikosti 1MB.

Kliknete-li na "příloha", nestane se nic. V budoucnu zvažujeme o možnosti přidávání videí a další příloh.

Obrázek se vloží pomocí tlačítka "procházet". Jím vyhledáte umístění obrázku ve vešem PC a do okénka "komentář" napište kratší popis obrázku. Potom klikněte na tlačítko "zapsat". Obrázek se uloží na náš web a zobrazí ve vašem článku. Přidávání dalších obrázků je obdobné. Pokud chcete nějaký obrázek odstranit, použijete "odstranit" na pravé straně vedle vkládání obrázku.

Bude-li se Vám tento návod zdát v čemkoli nedostatečný, stačí napsat do komentářů a my popis doplníme.

Re: chybí dvě věciMartin Valter
máte pravdu, nastavení času je tam pouze pro zadávání článků na web s...
chybí dvě věciStřelec
Formuláři v tuhle chvíli chybí dvě podstatný věci - tlačítko "náhled",...
Celkem 2 komentáře, poslední 06.12.2011 05:35 Komentovat