Komentáře

Komentáře k článku: Koncová stanice H0

Přidat nový komentář:
Vaše jméno:
Váš e-mail:
Antispam ověření:
Dnes je který den v týdnu ? (např. pondělí)
Nadpis komentáře:
Komentář:
 Zobrazit komentáře: podle času

Někteří neví o čem mluví, (Rorejs, 24.08.2020 22:16) celé vlákno | reagovat
Kecy, kecy, kecy.Přijeďte si prohlídnout do Zlína odstavnou kolej pro vagóny s uhlím pro Svitovskou elektrárnu (používaná cca 2x týdně) nebo rozřazovací koleje pro ZPS v Malenovicích a pak si teprve můžeme pohovořit o tom jak jsou či nejsou zarostlé pražce trávou a jak je ta tráva suchá či čerstvá... Máte to naprosto v pohodě a docela reálně , nenechte se zmást ignoranty.

Pochvala, (Michal, 09.01.2020 22:15) celé vlákno | reagovat
Pěkné,jenže jak píše Slávek,ta tráva na těch pražcích je už hodně nehezká a moc to modelu nesluší. Místo tolika svěží trávy raději víc štěrku a kdyz trávu tak jen sem tam v menším množství a vic suchou.
Jinak ať stavba dál hezky pokračuje a vlaky ať hezky jezdí!

Precisní stavba, ale nevkusná, (Slávek, 21.12.2018 07:31) celé vlákno | reagovat
I z krásných, průmyslově vyráběných doplňků, lze sestavit nehezký umělý paskvil. Tráva je tak nějak optimisticky rozjásaná, sice s pokusy o různě barevné fleky, ale přesto je zelená tak, jak v přírodě není. Korunu tomu nasazuje úplně stejná "tráva" na střeše toho skladu, nebo co to je za stavbu. Ty stromky podél silnice se nepovedly už výrobci, za to vy nemůžete. A rozjásaně zelená tráva na kolejích, tak to je už vážně silné kafe. Copak tráva roste na pražcích? Ne, pane, na pražcích tráva neroste. Pražce jsou napuštěné sajrajtem, který vegetaci nechutná. Tu nečeskou a nehezkou budovu nádražíčka nebudu komentovat, třeba časem přijdete sám na to, že je nevkusná. Přeji mnoho úspěchů v další stavbě (stavíte jinak čistě a precisně, klobouk dolů) a ať to hezky jezdí!

chvála, (Honza, 28.01.2018 12:25) celé vlákno | reagovat
Moc pěkné, a pěkný prostor

Update, (Lukáš Chalupa, 09.04.2017 09:37) celé vlákno | reagovat
Přidáno pár nových fotek

aktuálně
je pro vás připraveno 27393 položek,
z toho 4851 položek
je skladem
(od 82 výrobců)
novinky
slevy / akce