Novinky od Nocha

Firma Noch oslaví v roce 2011 100 let existence.

Připravila k tomu jubilejní katalog, který bude k dostání na konci srpna, a ve kterém se dá už podle obálky vysledovat další směřování firmy ve výrobě modelů laserem. Na první avizovaný model laserem řezaných budov, které Noch předvedl v zimě na veletrhu v Norimberku stále ještě čekáme.

Noch sice zatím neavizoval žádné další novinky, které by se měly objevit v příštím roce, ale pro letošní předvánoční trh připravuje trochu sofitikovanější základy pro kolejiště. Budou přímo od výrobce osazeny kolejivem a dva z nich budou mít dokonce přípravu pro Faller Car system. Noch se chystá osazovat layouty kolejivem Märklin C-track, Märklin K track, Fleischmann-Profi,Trix C-track, Roco geoLine, Piko A pro H0 a Fleischmann piccolo, Minitrix pro N moduly. Ceny osazených modulů se budou pohybovat v cenách nad 40 000 Kč.

Noch zaslal samozřejmě soupis položek, které se po vyprodání zásob už další nabídce v roce 2011 neobjeví. Kromě standardních výběhových figurek a miniscének to kupodivu budou 3 oblíbené layouty kolejišť Salzburg (81550), Steigerwald (81590), Silbertal (84900) a jediné čistě N-kové Colorado (90830). Pokud jste o jejich koupi uvažovali, raději už s objednáním neotálejte.

Celkem 0 komentářů Komentovat