Pozor na podvodníky

Karla a Jiří Houfkovi - Vláčky TT

Spousta zákazníků se stále ptá, kam z našeho webu zmizely ty pěkné modely singrovek, brejlovců a Hurvínků od českého výrobce Vláčky TT.

Zde je odpověd:

Dlouho jsem váhal jestli sem mám něco psát. Nemám moc rád negativní zprávy, ale rád bych vysvětlil spoustě našich zákazníků, před kterými se cítím trochu jako blbec, když jim nedokážu po 9 měsících říct, kdy dostanou mašinku, kterou si objednali.

Vězte, že všechny vaše modely byly u výrobce objednány a bohužel i dopředu zaplaceny, takže jsem do posladní chvíle věřil, že je nakonec budu schopen dodat. Ta poslední chvíle už bohužel nastala a mě je jasné, že už nic nedodám. Kdo nám dal zálohu, nebo zaplatil svůj model dopředu, dostane samozřejmě svoji platbu zpět.

Podvodníci umějí velice dobře šálit a vysvětlovat, proč se zase dodávka zpozdila, a bude za týden, a proč nebude ani za měsíc, a nakonec ani za rok. Protože jsem od manželů Houfkových ze začátku pár pěkných modelů obdržel a zákazníci z nich byli nadšení, dlouho jsem se bránil připustit si, že by vše mohlo takto dopadnout.

Dnes se údajně rozvádějí a paní Houfková, podle jejího manžela, nemá zájem své závazky řešit. On sám mě upozornil na inzerát na modelbazaru, kde si jeden jejich zákazník stěžuje, že jim před půl rokem poslal peníze a mašinka mu dodnes nepřišla. Pan Houfek však tvrdil, že se jedná o omyl a celá věc je trochu jinak. Dle mého názoru a zkušenosti se o omyl nejedná.

Proto si dovolím, všechny naše zákazníky varovat před touto firmou, na kterou budu muset, jako i další zklamaní odběratelé, podat trestní oznámení pro podvod. Neposílejte žádné platby předem. S největší pravděpodobností by jste se nedočkali ani zboží, ani vrácení částky.

O to víc mě mrzí, jak v naší anketě vede jednoznačně požadavek na "více výrobků od českých výrobců" a já musel jednoho z nich stáhnout z nabídky :-(

S omluvou

Martin Valter

 

houfková rk real home nový kontakt pro věřitele ohledně nedodaných modelůMartin
://www.weboof.com/]wow gold[/url] tks
houfkovi nový kontaktMartin
už je zase jinde viz už ani tam není , založili si svojí rk-real home...
kontakt houfkoviroman
houfkova uz presidlila jinam viz...
kontakt houfkoviroman
houfkova uz presidlila jinam viz...
HoufkoviSona
Jděte si pro peníze přímo za nima, mě poslal adresu jeden také podvedený...
Varování před HoufkovýmiDrabek
Zdravím všechny vláčkaře a chci upozornit na jednání manželů Houfkových....
Varování před HoufkovýmiDrabek
Zdravím všechny vláčkaře a chci upozornit na jednání manželů Houfkových....
Varování před HoufkovýmiDrabek
Zdravím všechny vláčkaře a chci upozornit na jednání manželů Houfkových....
Celkem 27 komentářů, poslední 15.02.2012 01:36 Komentovat