Novinky 32. týden 2022

Novinky 32. týden 2022

Novinky Model Scene

Český výrobce krajinných doplňků představil letos několik novinek.

Zcela novou výrobkovou řadu pak představují pouště. Jde o exkluzivní výrobek, který představujeme jako první na světě a který ocení především modeláři zabývající se stavbou bojové techniky či figurek..

 

Zdražení některých výrobců

Zdražuje se všechno, a tak ani modelová železnice není vyjímkou. Pozdražení Roco a Fleischmanna od sprna zdražuje i Piko a to cca. o 5 %. O dalších 10 % dnes bohužel zdražil i český výrobce JM Detail.

Jako vždy platí, že všechno již objednané zboží bude dodáno za staré ceny. Předobjedné CZ modely u zahraničnách výrobců nám budou rovněž dodány za staré ceny, takže ani až ve větším množství přijdou, nebude ceny zvedat.

Dorazili první papoušci

První kusy kovových modelů parních lokomotiv 477 už k nám dorazily, zatím pouze v analogu. Další budou přicházet v průbehu srpna a září- Zákazníky, kteří si je u nás objednali budeme postuně informovat.

a výrobce k tomu píše:

První část dodávky modelů Papouška dorazila do ČR. Po přezkoušení a kontrole modelu a doplnění balení modelu o adaptér spřahování budou zákazníci postupně vyzýváni k jejich převzetí. Oproti původní dohodě s výrobcem byla do první dodávky nakonec zařazena provedení 477.048 a 477.056 (stav z výroby) a 477.043 (muzejní stroj). Na původně avizovanou 477.039 dojde v druhé dodávce, tedy přibližně o měsíc později. Zbylá provedení (477.058, 477. 039 a 477.040) se dokončují v těchto týdnech a jejich dovoz se předpokládá na přelomu července a srpna. Neboť se z důvodu konstrukční chyby na vzorku 477.039 nepřistoupilo k digitalizaci s ozvučením, bude tato úprava realizována v průběhu prázdnin a výsledek vám představíme ve videu na našich stránkách.

 

TGauge - Nejmenší komerčně vyráběné měřítko na světě. Obrázek práce jednoho našeho zákazníka. Cisterna v měřítku 1:450. Kotel je vyroben z náplně od propisky :-)

Celkem 0 komentářů Komentovat