Změny cen u výrobků firem ROCO a Fleischmann

Změny cen u výrobků firem ROCO a Fleischmann

Dnem 15.1.2013 došlo ke sjednocení cen výrobků firem Roco a Fleischmann u všech jejich distributorů u nás i celé Evropě. Fakticky to znamená navýšení prodejních cen asi o 10 %, ale ne zdražení sortimentu výrobcem. Ten pouze smluvně zavázal všechny své partnery, aby nabízeli výrobky za doporučené ceny, které zůstávají stejné jako minulý rok.

Bylo obvyklou praxí, že obchodníci, vč. nás, nabízeli na svých e-shopech ceny už se slevou asi 10 % z doporučené ceny. To již oficiální prodejci od 15.1. nesmí a pokud najdete na webu jiné než tyto doporučené ceny, je to známkou toho, že prodejce není přímým partnerem firmy Roco a Fleischmann, ale překupníkem bez oficiálního zázemí u těchto výrobců.

Jak nakoupit zboží levněji ? Ti z Vás, kdo jste u nás zaregistrováni a využíváte náš slevový systém , můžete objednávat samozřejmě i nadále za snížené ceny, které jsou určeny obratem nákupů přes e-shop za posledních 12 měsíců. Po přihlášení do svého profilu všichni registrovaní zákazníci, kteří u nás za dané období nakoupili zboží alespoň za 5000 Kč, mohou vidět "běžnou cenu" a cenu "svojí", za kterou můžou zboží objednat.

CenyMilan Mikeš
No nic, to je jednoduché - lokomotivy budeme kupovat od Brawy,...
Celkem 1 komentář, poslední 18.01.2014 20:59 Komentovat