Aktuality prosinec 2013

Aktuality prosinec 2013

V tom předvánočním spěchu na poslední chvíli píšu o několika novinkách a modelech, na které se již dlouho čeká, které přijdou na poslední chvíli, a které jsou už vyprodány aniž jste si toho třeba stačili všimnout.

SIKULOVÉ - Asi všechny nejvíce zajíma, jak to vyopadá s už několikrát avizovanými vozy Bai od Šikolů. Poslední zpráva od výrobce je, že nám vozy všech tří čísel budou rozesílat 19.12. Pokud se tak opravdu stane, přijde zboží v pátek, a nebo až vpondělí 23.12. Porotže se chystáme mít na prodejně ještě v pondělí před vánoci otevřeno, bude zřejmě možné si vozy ještě před svátky vyzvednout. Kdo by je chtěl zaslat pod stromeček, musel by se nám ozvat a schválit odesláno poštovné službou EMS, která stojí 155 Kč a "zaručeje" vždy doručení do 24 hodin, ať je neděle nebo svátek.

PIKO - Dalším hitem pérosince byl "čmelák" od Pika, který rychle přišel a rychle odešel. Výrobce nám nedodal tolik kůsů, kolik jsme objednávali, takže očekáváme další dodávku, těchto vcelku povedených lokomotiv za pěknou cenu, z kraje příštího roku. Všichni co si mašinku včas objednali ji už mají nebo jim byla zaslána.

ROCO - Trochu jiné je to se "čmelákem" od firmy Roco. Původně měl být někdy v únoru, poslední zprávy od výrobce jsou přelom března a dubna. Už to posunuli tolikrát, že nezbývá než zase věřit.

Kuehn - Kdo čekal, že firma Kuehn dodá na předvánoční trh některou z českých novinek avizovaných původně už na rok 2012, ten se, jako vždy, zmýlil :-) Firma si nechává výrobu na jarní "sezónu"

Nepřišli zatím ani služebáky, které měly být původně začátkem podzimu.

ACME - Lokomotivy řady 151 od ACME by měly být dodávny v prvním kvartále příštího roku, už s upravenými světlomety a další série osobních vozů v našich barvách taktéž.

Celkem 0 komentářů Komentovat
aktuálně
je pro vás připraveno 27325 položek,
z toho 4908 položek
je skladem
(od 83 výrobců)
novinky
slevy / akce