Novinky na našich stránkách

Novinky na našich stránkách

Jistě jste si všimli, že se poslední dobou na našich stránkách i v systému zpracování objednávek, postupně některé věcí mění. Snažíme se co nejvíce zpřehlednit a usnadnit proces registrace a objednávání.

První drobné, ale důležité změny proběhly v registraci zákazníka. Ta se pro běžného uživatele usnadnila hlavně změnou názvů pro příhlášení, které hodně lidí mátly a umožněním zadávat do jména a hesla širší škálu znaků než tomu bylo předtím.

To co asi zaznamenal každý, kdo si v posledních týdnech objednal zboží přes e-shop, se týká zpracování objednávek. Dříve jsme nebyli schopni spojit více objednávek od jednoho, byť registrovaného zákazníka, do jedné objednávky. A tak docházelo k situacím, že si zákazník nebyl jist zda mu zboží ze dvou objednávek bylo odesláno v jednom balíku, za jedno poštovné, a nebo dokonce při částečném odesílání objednávky, jaké zboží jsme mu to vlastně odeslali, když mu v potvrzení přišla zase celá objednávka. Toto se již změnilo a nejen, že zákazník vidí jaké zboží mu odešlo z různých objendávek, ale i přesně za jakou cenu. Byla to slabina našeho systému, která už volala po změně.

Další viditelnou změnou je vodotisk přes obrázky v obchodě. Dlouho jsem váhal jestli mám obrázky znehodnocovat nějakým nápisem přes jejich střed, ale firma, která se nám o web strará navrhla poměrně slušný kompromis a tak nápis MAŠINKY.CZ tolik obrázky neruší. Tento krok jsme museli udělat, protože "půjčování si" našich fotek některými prodejci vláčků do jejich e-shopů už bylo neúnosné.

Slevový systém

Asi největší změna, která jistě všechny potěší je poměrně propracovaný, ale jednoduchý systém slev, které chceme nabídnout všem našim velkým i menším zákazníkům.

Motivace pro získání jednoho ze tří slevových stupňů bude reálná pro všechny a nebude vycházet z povinných stotisícových obratů, aby se zákazník ke slevě dostal. Naši největší zákazníci mají stejně již nastaveny své individuální ceny a tak bychom se rádi zaměřili i na ty "menší".

Přesné podmínky slev budou formulovány v jinám článku, ale alespoň pro nastínění:

Slevy pro všechny budou spuštěny od prvního září 2013. To bude přesně 5 let od spuštění našeho internetového obchodu.

Slevy zákazníkům nakupujícím přes e-shop budou poskytovány automaticky již při nákupu, kde zákazník po přihlášení do obchodu uvidí již "své" ceny. Přímo v každém článku o produktu bude zobrazena cena běžná, (což je dnešní cena, kterou na webu vidíte před přihlášením, nikoliv fiktivní cena doporučená výrobcem, kterou spousta e-shopů balamutí své zákazníky).

Slevové skupiny budou tři.

Tedy zákazník, který nakoupil za poslední kalendářní rok zboží od 5000 do 15000 Kč bude mít slevy základní.

Zákazník s obratem od 15001 do 30000 Kč bude mít slevy významější

a ten, kdo nakoupí za více než 30000 Kč bude mít slevy maximální.

Celkovou poskytnutou slevu nelze vyčíslit percentuelně, protože na každého výrobce bude platit jiná velikost poskytnuté slevy. Její výši, ale uvidí každý zákazník po přihlášení do své registrace u každého jednotlivého výrobku už při objednávání.

Tento systém je pro zákazníka maximálně komfortní a bude fungovat naprosto automaticky.

 

 

 

Celkem 0 komentářů Komentovat
aktuálně
je pro vás připraveno 27298 položek,
z toho 4908 položek
je skladem
(od 83 výrobců)
novinky
slevy / akce