Aktuality ze světa modelové železnice

Krátké zprávy 4.10.2011

Roco - Máme první obrázky karoserie očekávaného modelu "zamračené" ve velikosti H0 od firmy Roco. Dodací termín modelu se již nezadržitelně blíží - možná budeme všichni příjemně překvapeni :-)

 

JM Detail - Další novinka od firmy JM detail se už brzy objeví v naší nabídce. Jedná se o nejpoužívanější telegrafní sloupy ve dvanácti variantách. Sloupy budou dodávány jako stavebnice.

 

ESU - Tradiční výrobce dekodérů a DCC příšlušenství dnes oznámil výrobu dalšího modelu s integrovaným dynamickým parním generátorem. Zajímavé je, že narozdíl od firmy Roco, která tento nový technologický výstřelek uvedla v parní lokomotivě, kde ho lze uplatnit nejefektivneji, firma ESU po dvou dieselových lokomotivách, zvolila jako třetí model, motorovou lokomotivu firmy Liliput VT 69900.

Model bude k dostání ve druhé čtvrtině roku 2012. Kromě zvuku, který je u ESUmodelů samozřejmostí bude integrován i kouřový generátor, který bude synchronizován jak se zvukem, tek i spohybem lokomotivy. Kabina bude vybavena a osvětlena. Koncová světla přepínaná ve směru jízdy lze při zapřažení lokomotivy zhasnout.

Model je možno předobjednat pod kodem ESU 31040

SDV - Pěknou porci novinek vrhla na říjnový trh firma SDV model, výrobce vozidel a vojenské techniky, zejména ve velikosti H0. Vše najdete v naší nabídce.

 

Celkem 0 komentářů Komentovat
aktuálně
je pro vás připraveno 27326 položek,
z toho 4897 položek
je skladem
(od 83 výrobců)
novinky
slevy / akce