Aktuality ze světa modelové železnice

Krátké zprávy 19.9.2011

MTBBUS - Máme první vzorky brejlovců od pana Báni. Od čtvrtka 22.9.2 budou na prodejně v Kladně.

Tillig - Po velkém úspěchu první série vozů TT s graffiti, vydává Tillig další sadu dvou osobních a sedmi nákladních vozů se sprejerskou úpravou. Všechny modely jsou již přidány do naší nabídky.

Miniatur - Došlo k zajímavé úpravě cen směrem dolů u českého výrobce resinových modelů ve velikostech HO TT a N, firmy Miniatur. Vše najdete v naší nabídce.

Faller - Pola - Noch - Pervní letošní katalogy na rok 2012, které výrobci vydali jsou už v naší nabídce.

EUROFORCE - Další krásná přestavba z dílny firmy Euroforce, znovu parní lokomotiva řady 555, tentokrát stroj, který zůstal zachován ve společnosti KHKD. Jedná se o sérii 10 kusů ve velikosti H0.

Údaje o lokomotivě 555.0153 KHKD jsou ke stažení na spodku této stránky. Zdroj: www.khkd.cz

Podle informací z Euroforce budou úzkorozchodné parní lokomotivy inzerované v Železničním magazínu, dostupné do tří týdnů. Výroba podbíječek Plasser/Theurer ve verzích ČD, Skanska, Viamont a ŽS Brno se přesune až na leden příštího roku. Pro velký zájem musela firma Euroforce objednat z Liliputu vetší množství původních modelů.

 

JM Detail - Jak jsme Vás už informovali, vydala se firma JM Detail, tradiční výrobce stromků a lampiček, cestou laserem řezaných doplňků modelové železnice. První výrobky, které se již dají objednat jsou stavebnice laserem řezaných mostů ve velikostech H0 a TT. Dnes je do nabídky přidáme.

Celkem 0 komentářů Komentovat
aktuálně
je pro vás připraveno 27298 položek,
z toho 4897 položek
je skladem
(od 83 výrobců)
novinky
slevy / akce