Aktuality ze světa modelové železnice

Krátké zprávy 17.8.2011

Model Scene - Firma Model Scene chrlí poslední dobou jednu laserem řezanou novinku za druhou. Zatím jsou to jenom menší stavbičky jako kůlny, zastávky nebo záchody, ale brzy přijde už i něco většího. Tentokrát to bude stavebnice, ale nikterak náročná na slepení - model malého skladiště.

Dnešní novinka je sice z ranku malých sestavených stavbiček, ale je úžasná. Všiměte si u dřevníku hlavně vnitřního vybavení nebo strženého linolea na střeše a vlhké plesnivé střechy.

JM Detail - Nejprve drobná technická informace o změně průmeru spodních dílů lampiček této firmy a potřebném průměru otvoru do panelu.

 

Firma JM Detail pro modeláře připravuje mnoho zajímavých doplňků řezaných laserem. V první vlně by měla přijít okénka a dveře vhodné k osazení českých drážních stavbiček.

SDV Model - přišel tento měsíc s dalšími pěti novinkami. Najdete je všechny kromě jiného i v sekci "právě vydáno".

 

Bubi Model - V nabídce jsou nové modely kontejnerů ČD Cargo na plošinové vozy.

VV model - Dnes jsme začali přidávat do nabídky něco z českých silnic ve velikostech H0, TT i N. Krásné modely a stavebnice autíček pana Večerky. Cena je sice trochu vyšší, ale kvalita a detail modelů za to určitě stojí. Postupně bude v nabídce celý sortiment vozidel tohoto výrobce.

Modellbahnmanufaktur-crottendorf - K nemalé radosti čekajících zákazníků musíme sdělit, že výroba modelů "šlechtičny" a "papouška" byla opět závratně posunuta.

Všechny verze 475.0 budou přeloženy na rok 2012/2013, lokomotiva 477.0 na rok 2013.

A já musím říci po vzoru Karla Čapka, " za rok ? to je jako by to nebylo nikdy" :-) ... a tak nabízíme, alespoň fotku jednoho modrého ptáka při loňském průjezdu kladenským nádražím

 

 

Celkem 0 komentářů Komentovat
aktuálně
je pro vás připraveno 27323 položek,
z toho 4908 položek
je skladem
(od 83 výrobců)
novinky
slevy / akce