Aktuality ze světa modelové železnice

Krátké zprávy 22.6.2011

Mašinky - Kromě úpravy rokáckého hrbouna na ČSD s leptanými tabulkymi s čísly, lvíčkem a úpravou kompresuru ještě chystáme sadu 4 osobních vozů Aba a Ca, které lokomotiva běžně tahala na našem území v období druhé a třetí epochy.

Veramo - Do nabídky jsme přidali laserem řezané a již sestavené modely trafik a zastávek, které si ještě všichni dobře pamatujeme. Jsou v dostatečném množství skladem ve velikostech H0 a TT.

Kuehn - Firma Kuehn dodala další várku vozů BmtO ve velikosti TT. Stejné číslo vozu jako při poslední dodávce. Lze je zase objednávat pod kodem 41263.

Polák model - Firma Polák model vrátila do nabídky 9 odstínů modelovacích hmot v "ergonomičtějším" balení. Hmota je balena v sáčku a papírovém obalu po 500 gramech. Cena je více než přijatelná ve srovnání se zahraničními výrobky.

Dále firma Polák připravuje sady nízkých keříků balených po čtrnácti kusech. Jejich výška je kolem jednoho centimetru, tedy ve srovnání s vysokými keři, určitě něco co ocení železniční modeláři od H0 až po N.

 

Bramos - Na cestě jsou nové verze rajek KVK s novým potiskem a novými čísly.

 

Celkem 0 komentářů Komentovat